Riia Martinoja Lentopallon Mestaruusliigan johtajaksi

Riia Martinoja Lentopallon Mestaruusliigan johtajaksi

Riia Martinoja on aloittanut lentopallon Mestaruusliigan johtajana. Martinojan johtajan tehtävä on osa Lentopalloliiton ja Rivents Oy:n uutta ostopalvelusopimusta, jossa Riventsin tiimi ottaa kokonaisvastuun Mestaruusliigan operatiivisesta toiminnasta. Martinoja tiimeineen on jo vuoden 2021 aikana vastannut Mestaruusliigan markkinoinnin ja kumppanimyynnin tehtävistä.

Martinoja on kokenut johtaja, ja hän on toiminut aiemmin muun muassa Olympiakomitean tapahtumayksikön johtajana sekä toimii tällä hetkellä Rivents Oy toimitusjohtajana. Rivents on erikoistunut urheilu-ja kultturitapahtumien johtamiseen, tuottamiseen, markkinointiin sekä kumppanuusmyyntiin.

Martinoja johti lentopallon EM-kotikisat 2021 ja hänen tiiminsä jatkaa myös Power Cup tapahtuman kokonaisuudesta vastaten.

Pääsarjaryhmän puheenjohtaja Karri Virtanen on tyytyväinen nyt tehtyyn nimitykseen ja uskoo Mestaruusliigan ottavan Martinojan johdolla isoja askelia oikeaan suuntaan.

  • Mestaruusliigalla on oma roolinsa osana suomalaisen lentopallon strategiaa ja tätä tehtävää Riia tiimeineen tulee hoitamaan sekä kirkastamaan. Yleisöä kiinnostavan ja yhteistyökumppaneille arvoa tuottavan liigan pyörittäminen vaatii monipuolista osaamista ja tähän nyt Rivents Oy:n kanssa tekemämme sopimus luo hyvän lähtökohdan. Heillä on kokemusta ja näkemystä Mestaruusliigan vaatimasta toiminnasta, eikä meillä olisi ollut muulla tavoin mahdollista saada vastaavia resursseja käyttöömme.
  • Riia tuntee lajin ja liigaseurat jo entuudestaan omaten näin hyvät lähtökohdat onnistua tässä tehtävässä yhdessä seurojen ja muiden liigassa toimivien kanssa.

Itse Martinoja pitää johtajan tehtäviä kiinnostavana haasteena.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään lentopallon pääsarjatason ykköstuotetta ja odotan entistä tiiviimpää yhteistyötä Mestaruusliigan seurojen kanssa. Liiga tarvitsee hyvän strategisen pohjan ja aloitamme tämän työn kevään aikana. Tarvitsemme rohkeaa uutta tekemistä ja luomme katseita yhä paremman Mestaruusliigan luomiseen tulevaisuudessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *