TAPAHTUMAT

24. MARRASKUUTA 2023

Kulttuurigaalassa palkitaan laaja-alaisesti suomalaista kulttuuria ja nautitaan upeista esityksistä. Gaala huomioi koko kulttuurin ja taiteen kentän, ja tarkoituksena on palkita tekoja, teoksia ja tekijöitä, joissa on jotain uutta, omaperäistä tai tärkeää.

11. TammikuuTA 2024

Urheilugaalan tavoite on nostaa urheilun ja
liikunnan arvostusta yhteiskunnassa. Urheilugaalassa juhlitaan vuosittain mennyttä urheiluvuotta, sekä sykähdyttävimpiä hetkiä. Urheilugaalan palkitut saavt Uno -pokaalin joka yhdistää Urheilugaalan arvot: yhdessä, unelma, rohkeus, sisu, ilo, rehellisyys ja arvostus.

Kausi 2023-2024

Lentopallon Mestaruusliigan kaudella mukana 10 naisten ja 10 miesten joukkuetta. Turusta Rovaniemelle, Seinäjoelta Joensuuhun, lentopalloa läpi Suomen yhdessä Mestaruusliigana!

6.-9. KESÄKUUTA 2024

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7 500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertoo muutkin luvut. Neljän päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000!