TAPAHTUMAT

Kausi 2022-2023

Lentopallon Mestaruusliigan kauden avauksessa otetaan näkymä tulevaan liigakauteen niin joukkueiden kuin Suomen Lentopalloliiton näkökulmasta. Tilaisuus striimataan suorana.

8.-11. KESÄKUUTA, 2023

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7 500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertoo muutkin luvut. Neljän päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000!

Tammikuu 2024

Urheilugaalan tavoite on nostaa urheilun ja
liikunnan arvostusta yhteiskunnassa. Urheilugaalassa juhlitaan vuosittain mennyttä urheiluvuotta, sekä sykähdyttävimpiä hetkiä. Urheilugaalan palkitut saavt Uno -pokaalin joka yhdistää Urheilugaalan arvot: yhdessä, unelma, rohkeus, sisu, ilo, rehellisyys ja arvostus.

Kulttuurigaalassa palkitaan laaja-alaisesti suomalaista kulttuuria ja nautitaan upeista esityksistä. Gaala huomioi koko kulttuurin ja taiteen kentän, ja tarkoituksena on palkita tekoja, teoksia ja tekijöitä, joissa on jotain uutta, omaperäistä tai tärkeää.