Rivents Oy

TÄTÄ TEEMME

Riventsin tiimi tekee tapahtumia tyylillä ja taidolla

Intohimonamme on tapahtumatuotannon kehittäminen ja heittäydymme rohkeasti eri tilanteisiin. Tiimimme vahva kokemus eri aloilta on suuri vahvuutemme. Olemme muuntautumiskykyisiä ja pystymme toteuttamaan tapahtumia niin pienemmistä työmaan harjannostajaisista aina isoihin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin sekä juhlallisiin gaaloihin asti.

Rakastamme tapahtumien hektisyyttä ja on motivoivaa tehdä työtä arvokkaiden asioiden eteen eri tapahtumakonsepteissa.

Me Riventsillä olemme rautaisia ammattilaisia kumppanuus- ja hospitalitymyynnin saralla. Toteutamme näitä osa-alueita valtaosassa tapahtumiamme. Idearikas ja yhteen hitsautunut myynti- ja markkinointitiimimme löytää jokaisen kumppanin kanssa oikean tavan toteuttaa räätälöityjä kokonaisuuksia yhteistyöhön ja näkyvyyksiin liittyen.

Meiltä saat  myös tukea ja tekijöitä sekä huikeita ajatuksia, mikäli olet tekemässä markkinointimateriaalia tai uudistamassa brändiä.

Tällä sivulla on koottuna meidän timattisia töitämme. 

Tätä me teemme:

Urheilugaala

Riventsin toimitusjohtaja on toiminut Urheilugaalan pääsihteerinä vuodesta 2013 alkaen ja Riventsin ammattimaisella tiimillä gaalaa on tuotettu ja toteutettu vuodesta 2017. Työmme Urheilugaalan eteenpäin viemiseksi jatkuu ja haluamme nostaa entisestään urheilun respect-kulttuuria. Tavoitteenamme on luoda tunnelmallinen ja ikimuistoinen urheiluperheen yhteenkokoava gaalailta.

Toteutamme Urheilugaalassa hospitality- ja kumppanuusmyyntiä. Ideoimme vuosittain uusia kumppanuusratkaisuja. Hoidamme myös gaalan markkinoinnin ja viestinnän ajatuksella alusta loppuun.

Kulttuurigaala

Olemme toteuttaneet uutta jokavuotiseksi suunniteltua gaalakonseptia Kultttuurigaalaa vuodesta 2021. 

Erilainen, värikkäs, pirskahteleva sekä eri kulttuurialat ja taiteen kentän huomioiva gaalaohjelma juhlistaa vuosittain monimuotoista kulttuuriamme. Jatkamme gaalan johdossa tulevanakin kautena ja kehitämme konseptia edelleen.

Power Cup

Toteutamme Lentopalloliiton ja lentopalloyhteisön maailman suurinta lasten ja nuorten lentopalloturnausta jo toista vuotta. Tämä ainutlaatuinen urheilutapahtuma kokoaa yhteen omiin sarjoihinsa 7-22 vuotiaita pelaajia. Johdamme ja tuotamme tapahtuman.  Rivents tiimistä Anna Komu toimii tapahtuman johtajana.

Tuotannossa organisoimme eri osa-alueet yhdessä järjestävän seuran ja vapaaehtoisen talkooväen kanssa toimivaksi yksiköksi. Hoidamme myös tapahtuman kumppanuusmyyntiä ja suunnittelemme ja toteutamme markkinointia ja viestintää.

Lentopallon EM-kilpailut

Toteutimme syksyllä 2021 keskellä koronahaasteita lentopallon kansainväliset arvokisat Suomessa 20 vuoden tauon jälkeen. Hakametsän jäähalli oli Suomen otteluissa loppuunmyytynä.

Tapahtuman johtamisen ja tuottamisen lisäksi hoidimme hospitality- sekä kumppanimyynnin. 

Veljekset

Suunnittelimme ja toteutimme Lentopallon miestenmaajoukkueen brändäyksen EM-kotikisojen kynnyksellä. Tekemiseemme sisältyi markkinointi- ja viestintäsuunnitelma sekä sen toteutus.

Lentopallon Mestaruusliiga

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaa 12 naisten ja 11 miesten joukkuetta. Tiukkaa kamppailua käydään ympäri Suomen aina Rovaniemeltä Vantaalle saakka!

Riventsin toimitusjohtaja Riia Martinoja on nimitetty Mestaruusliigan johtajaksi.

Rivents Oy toteuttaa Lentopallon Mestaruusliigan kumppanimyyntiä yhdessä Suomen Lentopalloliiton kanssa. Lisäksi Riventsiltä ollaan mukana toteuttamassa Mestaruusliigan markkinointia ja viestintää sekä koko Liigan koordinointia.

Kaudelle 2021-2022 toteutimme Mestaruusliigalle uuden ilmeen ja uudistimme brändiä.

Yritystilaisuudet

Saamme usein toteuttaa yksittäisiä yritystilaisuuksia. Olipa kyseessä myyntipäivät, kumppani workshop tai rakennustyömaan peruskiven valutilaisuus. Toteutamme tilaisuudet alusta loppuun yrityksen toiveiden mukaan.