mitä tapahtuu

Uutiset

Power Cupille kunniamaininta Sponsorointi ja Tapahtumat Awardsissa

Power Cup 2022 Kauhava voitti Sponsorointi ja Tapahtumat Awardsissa kunniamaininnan kategoriassa Lajin ja tapahtuman paras kehitys.
Tapahtumajohtaja Anna Komu kiitti Kauhavan järjestäviäseuroja onnistuneesta tapahtumasta. Katso koko puhe täältä.

Rivents on tekemässä myös kesän tulevaa Power Cupia Imatralla 8.-11.6.

Rivents etsii tulevia tapahtuma-alan timantteja!

Rivents etsii kahta tapahtumatuotannon harjoittelijaa ja yhtä markkinoinnin harjoittelijaa. Haku ja haastattelut toteutetaan syyskuussa 2022. Harjoittelu alkaa 3.10. tai sovitusti. Harjoittelun kesto on sovittavissa, mutta suosittelemme vähintään 3 kuukauden harjoittelua, jotta saat mahdollisimman monipuolisen harjoittelujakson. Harjoittelu toteutetaan osittain lähi- ja etätyönä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Haemme reipasta asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan.

EM-kilpailut ehdolla Vuoden tapahtumaksi

Arvovaltaisa Awards -tuomaristo on saanut työnsä päätökseen, ja finalistit on nyt valittu.

Vuoden tapahtuma finalistina on Lentopallon Miesten EM -kilpailut Tampereella 2021.

Riia Martinoja Lentopallon Mestaruusliigan johtajaksi

Riia Martinoja on aloittanut lentopallon Mestaruusliigan johtajana. Martinojan johtajan tehtävä on osa Lentopalloliiton ja Rivents Oy:n uutta ostopalvelusopimusta, jossa Riventsin tiimi ottaa kokonaisvastuun Mestaruusliigan operatiivisesta toiminnasta. Martinoja tiimeineen on jo vuoden 2021 aikana vastannut Mestaruusliigan markkinoinnin ja kumppanimyynnin tehtävistä.

Tammikuun sponsorointinosto: OP Ryhmä Urheilugaalan pääyhteistyökumppani

Urheilugaala ja OP Ryhmä ovat solmineet kaksivuotisen pääyhteistyökumppanuuden. Urheilugaalassa OP Ryhmä toimii Vuoden urheiluseura -palkintoluokan tukijana, ja se jakaa voittajaseuralle Uno-pokaalin lisäksi 10 000 euron stipendin.

 

– Olemme erittäin iloisia uudesta kumppanuudesta. OP Ryhmä tukee laajasti urheilua nuorista harrastajista aina huippu-urheilijoihin, ja seuroja ympäri Suomen. Haluamme yhdessä vahvistaa suomalaista urheiluhenkeä entisestään. Tämä tulee näkymään varsinaisen gaalatapahtuman lisäksi myös monella muulla tavalla, sanoo Urheilugaalan pääsihteeri Riia Martinoja.

Vuoden urheilijan titteli herkisti Matti Mattssonin

Urheilutoimittajat valitsivat Mattssonin Vuoden urheilijaksi ylivoimaisella pistemäärällä 2104. Äänestyksessä toiseksi tuli uransa olympialaisiin päättänyt nyrkkeilijä Mira Potkonen (1154) ja kolmanneksi sijoittui golffari Matilda Castren (1026).

 

”Onhan tätä odotettu pikkupojasta lähtien, että jos joskus se oma hetki osuisi kohdilleen ja viime kesänä se sitten osui ja siksi ollaan nyt täällä”, herkistyi Vuoden urheilijaksi valittu uimari Matti Mattsson valintansa jälkeen.

 

Porilaisesta Mattsonista tuli samalla kautta aikain kolmas vuoden urheilijaksi valittu uimari. Häntä edelsivät Vuoden urheilijaksi 1994 valitut Jani Sievinen sekä saman tittelin 2003 vienyt Hanna-Maria Seppälä. Urheilutoimittajain Liitto on nimennyt Vuoden urheilijan vuodesta 1947 alkaen.

 

Gaala-iltaa seurasi Yle tv kakkosella parhaimmillaan lähes 600 000 katsojaa.

Urheilugaalan kumppanipaketit myyntiin uudella tavalla verkkoon

Urheilugaalan tavoitteena on ollut uudistaa digialustojaan ja tarjota kumppaneille ja urheilun ystäville uusia tapoja tukea suomalaista urheilua. Tämän johdosta aiemmin keväällä solmittiin kumppanuus 10.fi yrityksen kanssa, joka on kehittänyt yhdessä Urheilugaalan kanssa uusia ratkaisuja verkkoon.

 

Urheilugaala on paitsi yli miljoonan suomalaisen seuraama tapahtuma myös Suomen vaikuttavin urheiluyhteisö, jonka kautta gaalan kumppanit voivat tavoittaa kymmeniä tuhansia urheilufaneja ja satoja yritysvaikuttajia.

Kova työ toi tulosta – Salon Power Cup läpi täysin koronaturvallisesti

Heinä-elokuun vaihteessa Salossa järjestetyn lasten ja nuorten lentopalloturnauksen Power Cupin vahvat panostukset terveysturvalllisuuteen toivat toivotun tuloksen. Turnauksesta ei ole tullut tietoon ainuttakaan koronatartuntaa.

Turnaukseen osallistui 29.7.-1.8. yhteensä noin 2200 pelaajaa ja kaikkiaan tapahtuman kävijämäärä kohosi noin 3000 henkilöön. Vapaaehtoisia tapahtumassa oli lisäksi  noin 400. Otteluita pelattiin turnauksen aikana lähes 300 joukkueen osalta lähes 1700 kappaletta.

 

– Panostimme tänä vuonna paljon terveysturvallisuuteen ja se oli meidän ykkösprioriteetti. Teimme tarkat varautumissuunnitelmat yhteistyössä viranomaisten, Salon kaupungin ja paikallisjärjestäjä Salon Viestin kanssa. Totta kai tämä on vaatinut tapahtumajärjestäjänä meiltä paljon ekstratyötä, mutta kaikki tämä oli sen arvoista nähdessämme lasten ilon heidän päästessä turnaukseen ystäviensä ja joukkuetovereiden kanssa, tapahtumajohtaja Anna Komu Suomen Lentopalloliitosta iloitsee.

Anna Komu Power Cupin tapahtumajohtajaksi

Anna Komu on nimetty Power Cupin uudeksi tapahtumajohtajaksi. Hän on kokenut tapahtumatuotannon tekijä urheilun ja kulttuurin parissa.

 

– Olen tosi innoissani lähdössä johtamaan ja kehittämään Power Cup -tapahtumaa. Minulle on ollut aina tärkeää, että saan kannustettua nuoria ja lapsia löytämään liikunnan ilon ja tätähän Power Cup on – juniorilentopallon juhlaa ja iloa parhaimmillaan, Anna Komu sanoo.